Nu ook SnagIt 7.25 gratis

gratis - Klik voor grotere versie

Na de gratis licentie op Camtasia Studio versie 3 biedt TechSmith nu ook een gratis licentie voor SnagIt 7.2.5. Je hoeft alleen maar de versie te downloaden en te registreren.
* downloaden SnagIt 7.2.5
* aanvragen licentiesleutel

Net als bij Camtasia Studio is het een oude versie en het prijsverschil met de meest recente versie 8.2 is een stuk kleiner. Voor onderwijsinstellingen is een volledige versie zo’n 30 euro inclusief BTW, maar daar kun je nu dus nog zo’n 10 euro vanaf halen door eerst deze versie te installeren en registreren en dan voor een upgrade licentie te kiezen.

Ondanks de interessante features heeft ook de trial versie van versie 8 het niet lang uitgehouden op mijn laptop. Op de een of andere manier was het voor mij toch gewoon een overbodig uitgebreid pakket. Voor een gemiddelde screenshot gebruik ik nog steeds (deed ik al bij versie 1.0) PaintShop Pro.
Maar goed, wil je er mee aan de slag dan heb je nu dus een mogelijkheid erbij.