Als je het nog niet gezien had: downloaden!

Gratis - Klik voor grotere versie

Ik weet dat het bericht al een paar dagen bij Willem online staat, maar omdat ook daar zo af en toe nog getwijfeld werd over het nut ervan wil ik het hier ook nog wel een keer benadrukken:
Als je PC gebruiker bent en geen geld hebt voor een volledige of educatieve licentie van Camtasia Studio, maak dan nu gebruik van de actie die hier beschreven wordt!

Ik heb zelf met versie 3 gewerkt (was de eerste die we gekocht hebben) en hoewel versie 4 en versie 5 de nodige nieuwe features geïntroduceerd hebben was ook versie 3 (die je nu dus helemaal gratis en voor niks ter beschikking kunt krijgen!) al een product dat alternatieven als het altijd gratis beschikbare camstudio ver achter zich laat.

Mocht je later willen upgraden dan worden projecten gemaakt met deze versie ook in de nieuwe versie gelezen en de upgrade van deze versie naar versie 5 is nog net iets goedkoper dan een gewone educatieve licentie voor versie 5.
Dus waar wacht je nou nog op? Downloaden! En dan natuurlijk links naar je screencasts naar mij sturen! ;-)

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Raymond Snijders
13 jaren geleden

Dank voor de tip! Ik had het nog niet gezien elders.

Antoine van Dinter
Antoine van Dinter
13 jaren geleden

Hoi Pierre,

Mijn eerste screencast m.b.v. Camtasia Studio heb ik gemaakt en gepubliceerd: http://www.viddler.com/explore/ahcvan
Hij gaat over het maken van een scorm pakketje met behulp van Reload.

grt.

Antoine

Pierre
13 jaren geleden

Hoi Antoine,

Heldere uitleg, maar door de compressie van Viddler zijn de teksten niet zo goed te lezen.
Wat je nu zou kunnen doen is in Camtasia Studio in de bestaande opname (hoef je dus niet opnieuw op te nemen) met "Zoom" markers in te zoomen op de delen van het scherm die je aan het bespreken bent. Waarschijnlijk zijn dan ook de teksten in Viddler beter te lezen.