IPTV via de Gamma

Daily Media Box
“Het Nederlandse Daily Media wil voor grote bedrijven honderdduizenden IPTV-kastjes verspreiden waarmee zowel reguliere tv-kanalen als internetstreams en multimedia naar het tv-toestel zijn te brengen.”

(bron)

Het product zoals het op de Emerce website beschreven wordt klinkt interessant. Helaas is op de Daily Media nog niet echt veel meer te zien dan een gelikt filmpje. Ook Erwin Blom heeft het gezien en is er te spreken over. Maar ik wil het ding dan natuurlijk wel eerst zelf in huis hebben. Of niet eens in ‘huis’ maar in ons lab waar we wel een TV hebben (o.a. voor videoconferencing en voor de Wii), een meer dan brede netwerkverbinding, maar geen toegang tot een kabelaansluiting voor TV. En dan bijvoorbeeld vergelijken met een Slingbox Solo.
Vervelend was dat ik bij het “aanmelden als testpiloot” wél heel veel info moest invullen maar ook de indruk kreeg dat het meer een manier was om een overzicht te krijgen van wie belangstelling had (leeftijd, geslacht, ISP, woonplaats, telefoonnummer) dan dat ze werkelijk nog op zoek waren naar mensen. Dus dat was een formulier dat ik niet ingevuld heb.

Maar goed, als jullie van Daily Media ook weblogs lezen: ik hou me aanbevolen voor een serieuze praktijktest in een thuis en onderwijs-omgeving met bijbehorende review. Neem gerust contact op!
[update 27-11] Ik heb al een reactie van Daily Media binnen. Wordt vervolgd! :-)