Conferentie over Wiki’s en Educatie

 Gepubliceerd door om 16:13  Onderwijs
okt 052007
 
“Wikimedia Nederland organiseert op zaterdag 27 oktober voor de tweede keer de Wikimedia Conferentie Nederland. Het thema van dit jaar is ‘Wiki’s en Educatie’. Wiki’s, ondermeer bekend van de populaire encyclopedie Wikipedia, spelen een steeds belangrijkere rol binnen de educatieve wereld.”

(bron)

Op zaterdag 27 oktober ben ik ‘helaas’ nog niet terug van een weekje uitwaaien aan zee, anders had ik waarschijnlijk een vrije zaterdag besteed aan deze conferentie. Je kunt het volledige programma hier online vinden. De toegang bedraagt 35 euro inclusief een lunch bij voorinschrijving. Leden van Wikimedia Nederland betalen 15 euro (in beide gevallen bij inschrijving vóór vrijdag 12 oktober).

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.