3D EduSim Whiteboard


Ik moet toch echt een keer tijd maken om met Croquet aan de slag te gaan. De filmpjes over Edusum laten zien dat het heel eenvoudig werkt als omgeving om video, foto’s, tekst en tekeningen in een driedimensionale omgeving te brengen. (getipt door Mashable)

Grappig is overigens de verspreking in dit filmpje. Daar gaat het namelijk over een Promethean Smartboard. Dat is hetzelfde als zeggen dat je Spa drinkt van Sourcy. Ik ben blij dat ik niet de enig ben die dat probleem heeft. ;-)

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Wytze Koopal
Wytze Koopal
16 jaren geleden

Ik zei toch al eerder dat dit interessant is. :-) Zie mijn artikel van (bijna) twee jaar geleden: http://www.edusite.nl/edutrip2005/dv_

Pierre
16 jaren geleden

We zijn het niet altijd oneens. :-)