3D EduSim Whiteboard

 Gepubliceerd door om 07:36  Virtual Worlds
okt 032007
 


Ik moet toch echt een keer tijd maken om met Croquet aan de slag te gaan. De filmpjes over Edusum laten zien dat het heel eenvoudig werkt als omgeving om video, foto’s, tekst en tekeningen in een driedimensionale omgeving te brengen. (getipt door Mashable)

Grappig is overigens de verspreking in dit filmpje. Daar gaat het namelijk over een Promethean Smartboard. Dat is hetzelfde als zeggen dat je Spa drinkt van Sourcy. Ik ben blij dat ik niet de enig ben die dat probleem heeft. ;-)

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “3D EduSim Whiteboard”

Reacties (2)
  1. Ik zei toch al eerder dat dit interessant is. :-) Zie mijn artikel van (bijna) twee jaar geleden: http://www.edusite.nl/edutrip2005/dv_

  2. We zijn het niet altijd oneens. :-)

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.