Van DivX naar iPod #2

 Gepubliceerd door om 23:53  Media
jan 192007
 

Via Willem kwam ik bij Fred die (terecht) trots is op zijn nieuwe iPod Video. In de reacties verwijst Fred naar een post van een jaar geleden over het converteren van DivX naar iPod. Toen gaf ik aan dat het helaas iets was wat alleen voor Mac gebruikers werkte. Dat is nog steeds zo (voor zover ik weet), maar ook Windows gebruikers kunnen redelijk simpel DivX-bestanden op hun iPod krijgen. Hoewel PSP Video Express voor zover ik weet officieel geen DivX ondersteuning heeft blijkt het programma bij mij in ieder geval gebruik te maken van de ook geïnstalleerde DivX drivers en player en converteert probleemloos de DivX naar MP4 die op zijn beurt weer zonder verdere conversie op een iPod Video werkt.

Omdat mijn laptop niet echt de meest standaard setup meer heeft weet ik niet 100% zeker of het installeren van de gratis DivX spullen + PSP Video Express voldoende is. Ik stel het op prijs als iemand dat kan bevestigen of tegenspreken.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.