Bladeren op categorie

 Gepubliceerd door om 08:31  Algemeen
jan 202007
 

Omdat vanuit deze post bij Camtasia doorverwezen werd naar mijn “Wie is Pierre Gorissen“-pagina leek het me wel een goed idee die (en vooral ook de Engelstalige versie) even bij te werken.
Aan de Nederlandse versie heb ik nu ook links naar de EduKast en een verwijzing naar de screencasts die ik gemaakt heb toegevoegd. In het begin voegde ik die ook individueel toe als “Publiek Werk”, maar naar mate ik er meer gemaakt heb ben ik dat vergeten te blijven doen. Niet zo erg aangezien ze allemaal met eenzelfde category label toegevoegd zijn. Het categorieën-overzicht was echter nog een van die plaatsen waar je nog niet kon bladeren en dus zag je alleen de recentste 50 berichten. Dat is nu aangepast met dank aan deze plugin.
Nou valt alleen meteen op hoeveel berichten ik gewoon in de categorie “Algemeen” gooi….

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.