Tip: Driveletters en ASuite

 Gepubliceerd door om 09:32  Tools
jan 202007
 

Als je na het installeren van OSS Portable Office (zie deze screencast voor uitleg) zelf applicaties hebt toegevoegd aan de lijst, dan zul je merken dat die niet opstarten als de USB stick een andere driveletter krijgt toegewezen.
In de screencast komt dat niet aan de orde omdat ik dat probleem nog niet tegen gekomen was. Maar je kunt het eenvoudig oplossen. Lees verder….

Bladeren op categorie

 Gepubliceerd door om 08:31  Algemeen
jan 202007
 

Omdat vanuit deze post bij Camtasia doorverwezen werd naar mijn “Wie is Pierre Gorissen“-pagina leek het me wel een goed idee die (en vooral ook de Engelstalige versie) even bij te werken.
Aan de Nederlandse versie heb ik nu ook links naar de EduKast en een verwijzing naar de screencasts die ik gemaakt heb toegevoegd. In het begin voegde ik die ook individueel toe als “Publiek Werk”, maar naar mate ik er meer gemaakt heb ben ik dat vergeten te blijven doen. Niet zo erg aangezien ze allemaal met eenzelfde category label toegevoegd zijn. Het categorieën-overzicht was echter nog een van die plaatsen waar je nog niet kon bladeren en dus zag je alleen de recentste 50 berichten. Dat is nu aangepast met dank aan deze plugin.
Nou valt alleen meteen op hoeveel berichten ik gewoon in de categorie “Algemeen” gooi….

 Reacties uitgeschakeld voor Bladeren op categorie  Tags: