Baas In Eigen Bos

 Gepubliceerd door om 08:50  Film en Boek
aug 032007
 

Baas In Eigen Bos (1DVD)(Open Season) Jill Culton Baas In Eigen Bos (Open Season)
Omdat het gisteren niet zo veel geregend heeft als dat ze voorspeld hadden, hadden de kinderen deze DVD nog niet bekeken, en omdat hij naast Nederlandse audio ook de originele Engels audio bevat, hebben we hem zelf gisterenavond ook even bekeken.
Bekend verhaal, komt wat langzaam op gang, zeker niet slecht gemaakt, af en toe heel leuke humor.
Maar is dit een DVD voor “Alle Leeftijden”? Ik zou er dan toch echt maar even bij op de bank gaan zitten, want reken maar dat de jongsten dit een veel te enge film vinden. En een hert dat konijnen gebruikt in plaats van steentjes om tegen het raam te gooien?

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.