Flickr krijgt ook videomogelijkheden

“In May Flickr cofounder Stewart Butterfield casually mentioned to me that they would be allowing users to upload video “soon” [..]. Yesterday Yahoo Video GM Mike Folgner reconfirmed this: “Yahoo’s Flickr photo-sharing site will also be adding video,” he said”

(bron)

Het zal even afwachten zijn wanneer “soon” is, maar het zal mij niet soon genoeg zijn. Zoals ook in de Techcrunch post staat kom ik ook vaak thuis met en combinatie van foto’s en korte video’s op mijn fototoestel. Die clips wil ik bij de foto’s zetten. Die hoef ik wat mij betreft niet eens helemaal bij te polijsten en te voorzien van muziek etc, het zijn vaak gewoon “bewegende foto’s” van 10 seconden tot een minuut of zo en ze staan nu verloren op mijn harde schijf. Ik hoop dus dat Flickr het idee achter de oorspronkelijke foto site weet te bewaren voor het video gedeelte en niet gaat proberen een tweede YouTube te bouwen.