Feedburner wakker schudden

 Gepubliceerd door om 19:01  Internet
aug 012007
 

Vreemd, ik merkte vanmiddag dat de RSS-feeds hier niet bijgewerkt werden. Blijkbaar verhoogd verlaagd Feedburner de update frequentie van weblogs die geruime tijd niet worden vernieuwd. Het bericht van gisterenavond was in ieder geval vanmiddag nog niet zichtbaar in de Feedburner-versies van de feed (wel in het bronbestand dat alleen aan Feedburner wordt aangeboden).
Op zich is dat raar want Nucleus stuurt bij elk nieuw bericht een “ping” naar o.a. Feedburner. Ook bij het handmatig via de Feedburner sturen van een ping (via deze pagina) duurde het nog een tijdje voordat de feed vernieuwd werd. Herkent iemand dit, of is dit toevallig een Feedburner-probleem geweest (niet bijwerken) dat samen viel met mijn terugkomst van vakantie?

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Feedburner wakker schudden”

Reacties (2)
  1. Allereerst, welkom terug!
    Ik merkte vanmiddag dat er geen updates kwamen in Bloglines. Alle feeds, dus niet alleen FeedBurner-feeds. Ik weet niet of jij ook Bloglines gebruikt, dat zou wel een verklaring zijn.

    P.S. Volgens mij klopt je tweede zin niet. Het zou vreemd zijn dat FB juist de frequentie verhoogd bij niet-actuele blogs.

  2. Hoi Arnoud,

    Nee, ik gebruik voor de feeds geen Bloglines, dus ik denk dat dat twee verschillende problemen zijn/waren.

    Klopt, die zin klopte niet. Is nu aangepast. Bedankt!

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.