Feedburner wakker schudden

Vreemd, ik merkte vanmiddag dat de RSS-feeds hier niet bijgewerkt werden. Blijkbaar verhoogd verlaagd Feedburner de update frequentie van weblogs die geruime tijd niet worden vernieuwd. Het bericht van gisterenavond was in ieder geval vanmiddag nog niet zichtbaar in de Feedburner-versies van de feed (wel in het bronbestand dat alleen aan Feedburner wordt aangeboden).
Op zich is dat raar want Nucleus stuurt bij elk nieuw bericht een “ping” naar o.a. Feedburner. Ook bij het handmatig via de Feedburner sturen van een ping (via deze pagina) duurde het nog een tijdje voordat de feed vernieuwd werd. Herkent iemand dit, of is dit toevallig een Feedburner-probleem geweest (niet bijwerken) dat samen viel met mijn terugkomst van vakantie?

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Arnoud
16 jaren geleden

Allereerst, welkom terug!
Ik merkte vanmiddag dat er geen updates kwamen in Bloglines. Alle feeds, dus niet alleen FeedBurner-feeds. Ik weet niet of jij ook Bloglines gebruikt, dat zou wel een verklaring zijn.

P.S. Volgens mij klopt je tweede zin niet. Het zou vreemd zijn dat FB juist de frequentie verhoogd bij niet-actuele blogs.

Pierre
16 jaren geleden

Hoi Arnoud,

Nee, ik gebruik voor de feeds geen Bloglines, dus ik denk dat dat twee verschillende problemen zijn/waren.

Klopt, die zin klopte niet. Is nu aangepast. Bedankt!