Adobe eSeminar over SCORM

“SCORM Solutions, Myths & Misunderstandings
In this eSeminar, Shawn Thropp will share solutions for common SCORM questions, from getting started to installing ADL software, dealing with metadata fielded and interoperability issues. Together with host Tom King, Shawn will dispell myths and rumors about SCORM development. Join us to discover how to work more effectively with SCORM.”

(bron)

Aanstaande vrijdag 3 augustus organiseert Adobe een e-seminar over SCORM. Het seminar vindt plaats van 19:00 – 20:00 uur (Nederlandse tijd). Zover ik kan zien is registreren gratis. Ikzelf zal me er niet voor aanmelden, ik hoor te weten wat SCORM is en ik heb tenslotte nog vakantie ;-). Ik ken Shawn Tropp van het werk binnen IMS aan de Content Packaging specificatie, en hij weet heel veel van SCORM en loopt al de nodige jaren mee. Ik kan daarom ook niet helemaal inschatten in hoeverre dit echt een SCORM voor beginners sessie zal worden. Als ik naar de beschrijving kijk, lijkt het me in ieder geval toch een beetje “SCORM voor beginnende ontwikkelaars” en niet “SCORM voor docenten” of zo.