KRUX: Een zomer lang gratis muziek!

“Het is zomer! Tijd om lekker bij te komen door te relaxen in de tuin, aan het strand of in de hangmat. KruX helpt je een handje door mee te helpen jouw iPod te vullen met de nieuwste en zomerse muziek. Tijdens de zomermaanden kun je hier iedere week nummers downloaden van liedjes in een bepaald genre. Alle nummers worden gratis aangeboden door de bands zelfs en zijn dus volkomen legaal. Veel plezier met luisteren!”

(bron)

Deze keer geen verborgen licenties of gebruiksbeperkingen zover ik kan zien en horen. Helaas ook geen RSS-feed, dus je zult de bestanden één voor één naar iTunes en daarna naar je iPod moeten downloaden. Of het je muzieksmaak is zul je ook effe zelf moeten bepalen.
Maar, ik ga niet zeuren: goed plan. Wie weet kom je er muziek tegen van een band die je nog niet kent. Dus ga er regelmatig even kijken en luisteren.