De Lege Ruimte was vol !

De Lege Ruimte

Als je snel bent dan kun je nog de tweede uitvoering van “Wachten op hem (geen Godot)” zien. Ofwel in Second Life (SLURL) en anders via de Ustream.tv stream van Willem. Ideaal is overigens om ze allebei te volgen want dan heb je ook audio vanuit de ruimte daar. Foto’s staan uiteraard op Flickr. Tijdens de eerste voorstelling zat de zaal vol met zo’n 35 avatars, daarom wordt de voorstelling nog een tweede keer opgevoerd.

[update] Willem Karssenberg, die in RL aanwezig was heeft zijn foto’s inmiddels ook online staan.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
gijs / Ice Grey
14 jaren geleden

"I was there" zeg ik met een bescheiden Woodstock-gevoel. Een zeer aparte ervaring, en een mooi initiatief. Nu maar wachten op voice in SL.