Nederland heeft er een beroemde Edublogger bij!!

Wauw, dat is nog eens nieuws. Hans Mestrum, op dit moment nog een bekend/beroemd businessblogger gaat per 1 augustus aan de slag als leergroepbegeleider op het Orion College. Een school voor Havo/Atheneum waar Hans eerder dit jaar al een Studium Generale verzorgde. Zie ook dit bericht bij Hans.
Toch ook wel jammer voor Tulip natuurlijk. Van wat ik zag van Hans zijn werk (zowel in Nederland als daarbuiten was het een bedrijf dat zeker open staat voor dit soort werk (nee, ik ben niet aan het hengelen!). Ze zullen hem er dus zeker missen. Maar ja, dat is ook weer onze winst. Met mensen als Hans gaat het onderwijs er zeker niet op achteruit. 8)

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Hans Mestrum
14 jaren geleden

tjee, ik word er stil van! Bekend, beroemd…..
Och ik doe gewoon wat mijn hart me in geeft. Zowel bij het bloggen als bij deze move. Het voelt heerlijk weer terug te zijn in het onderwijs. En wat voor onderwijs! Helemaal nieuw van opzet, passend in deze tijd. Dus nee geen gewone havo/atheneum.
Ik heb er zin in. Ook al zal het bloggen e.d. op een lager pitje komen staan.