Informatiepakket HBO Kennisbank

 Gepubliceerd door om 23:38  Leertechnologie
mei 182007
 

“De HBO-kennisbank is een digitale databank voor HBO scripties. In november werd de HBO kennisbank nog feestelijk geopend door de voorzitter van de Raad van Bestuur van Fontys Hogescholen Norbert Verbraak. Sindsdien zijn er al een hoop scripties in deze gratis en online databank opgenomen.

Om de HBO Kennisbank extra te promoten heeft de Mediatheek Eindhoven TF voor een informatiemarkt van de paramedische hogeschool een speciaal informatiepakket samen gesteld. Omdat dit informatiepakket ook voor de andere (Fontys) opleidingen en mediatheken interessant kan zijn hebben we het pakket informatiepakket ook online beschikbaar gemaakt.”

(bron)

Je kunt de verschillende onderdelen van het informatiepakket downloaden van de website van de Fontys Mediatheek. Als je nog helemaal geen idee hebt wat de HBO Kennisbank is, dan is het bekijken van de presentatie een eenvoudige manier om daar achter te komen.

0 0 stem
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Marina
13 jaren geleden

Is gemaakt door Jeroen van Beijnen, toch?
(Zie de commentaren op http://leerprocessen.blogspot.com/200… )

Marina
13 jaren geleden

Oh, sorry, dat staat ook in de (bron)

Pierre
13 jaren geleden

Geen probleem. Mag best een keer extra benadrukt worden. :-)