Meet and greet with Betsy Weber

 Gepubliceerd door om 21:14  Persoonlijk
mei 182007
 
Hans Betsy and Pierre

Betsy Weber, Chief Evangelist bij TechSmith, makers van o.a. Camtasia Studio, het product dat ik regelmatig gebruik om screencasts te maken, was enkele dagen in Nederland op doorreis naar Duitsland. Genoeg tijd om elkaar even te ontmoeten in Hotel Vught. Samen met Hans Mestrum en Betsy een paar uurtjes gezellig zitten kletsen over Camtasia, Twitter, Jaiku, Second Life en van alles en nog wat. Leuk om Betsy nou ook eens in Real Life te ontmoeten na eerdere mailwisselingen en onze conference in ustream een tijdje geleden. @Betsy: I hope you have a great time in the Netherlands. It was great meeting you in person!

[update] Bericht hierover bij Hans Mestrum, en Betsy Weber.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.