De strijd tussen de video formaten

 Gepubliceerd door om 08:20  Media
mei 182007
 
“Welcome to the N-format war. The online distribution landscape is messy, uncoordinated and fragmented, and it’s going to get worse before it gets better. It almost makes us nostalgic for the days of Blu-Ray and HD DVD yore that are yet to come.”

(bron)

Aardige post op Gizmodo met daarin de waarschuwing dat de strijd tussen Blu-Ray en HD DVD niet zozeer het einde van alle gedoe is, maar net het begin. Want zodra we (daarna) in het post-DVD tijdperk terecht gekomen zijn wordt het aantal formaten waaruit gekozen kan worden en daarbij ook het aantal spelers dat een eigen stukje in die markt wil veroveren een stuk groter. Als ik dat zo lees vraag ik me toch écht af wanneer mensen het nou eens gewoon genoeg gaan vinden en zelf de macht in handen gaan nemen…
(de afbeelding staat eigenlijk helemaal los van het Gizmodo bericht, maar toch ook weer niet)

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.