Presentatie over Screencasting

Beth Kanter heeft haar slides die ze gebruikt heeft tijdens een sessie over Screencasting tijdens de Nonprofit TEchnology Network conferentie online gezet. Ook heeft ze een wiki ingericht met informatie.
Zoals ik in een reactie bij haar bericht aan geef, zou het natuurlijk nóg mooier zijn geweest als zij ook een voice-over bij de slides had ingesproken (of de sessie had opgenomen), maar ook nu zijn de slides visueel helder genoeg om te volgen en de wiki is eveneens handig om eens te bezoeken als je met screencasting aan de slag wilt.

favoriet - Klik voor grotere versie

Overigens, wel allemaal leuk en aardig dat stemmen en favorieten vastleggen bij Slideshare. Maar waarom moet iedereen dat meteen weten? Ik wil de koppeling naar de presentatie van Beth kunnen bewaren in Slideshare zonder dat ik meteen met hartje bij haar presentatie getoond wordt.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Danniëlle
14 jaren geleden

Ik vind dat hartje wel lief eigenlijk :-)