EduKast aflevering 226

PowerGramo heeft me gelukkig geen tweede keer in de steek gelaten en dus heb ik zojuist een extra (backup-)kopie kunnen opslaan van het gesprek dat ik vanavond via Skype had met Hans Mestrum van Tulip en het Hans on Experience weblog.
Ik sprak met hem over zijn werk bij Tulip, de CeBIT en de bloggers die hij daar mocht ontvangen.
Je kunt dat gesprek horen in aflevering 26 van jaargang 2 van de EduKast. Die aflevering zal a.s. zaterdag al verschijnen, want ’s middags neem ik het vliegtuig naar Vancouver voor Learning Impact 2007. Wil je zeker weten dat je de aflevering niet mist, dan kun je natuurlijk gewoon de RSS-feed van de EduKast aan je feedreader of podcatcher toevoegen. ;-)

0 0 stemmen
Bericht waardering
4 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Kaj Rietberg
15 jaren geleden

Ik ben benieuwd naar het interview.

Pierre
15 jaren geleden

Mooi, want dat is natuurlijk ook wel zo’n beetje de bedoeling van de aankondiging. :-)

Fred Zelders
15 jaren geleden

Zaterdag pas?

Hans Mestrum
15 jaren geleden

Ha Pierre het was leuk om te doen! De tijd was eigenlijk veel te kort om eens uitvoerig op de zaken in te gaan ;-)