CeBIT – Hoe ziet jouw Ego er uit?

Cebit 2007 Cebit 2007 Cebit 2007

Hans Mestrum schreef het al: Pierre [..] zei [..] toch eerlijk dat hij meer voor functionaliteit gaat dan voor design. Ik moet toegeven dat ik mezelf niet met zo’n Ego handtas zou zien lopen. Ik begrijp wel dat er een markt voor is. De dames (en heren) die voor de designer outfits gaan hebben de hogere prijs die je voor het design betaald er blijkbaar voor over. Als laptop bleek het gewoon een ordentelijke machine te zijn compleet met ingebouwde microfoon(s) en webcam boven het scherm. De snelknoppen die gekoppeld zijn aan applicaties als backupvoorzieningen of de spraakherkenning maken de machine af en gebruiksklaar. Niks mis mee dus.
De keuze voor een afwijkende vorm levert, zo vertelde Hans, ook de nodige ontwerp uitdagingen op. De onderdelen die je kunt kopen zijn namelijk standaard recht en hoekig.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Rino Zandee
Rino Zandee
14 jaren geleden

qua vorm een regelrechte rip-off van de 1e generatie Apple iBook:

http://en.wikipedia.org/wiki/IBook