Broadcast Machine – take 2

Na al die vernieuwde reclame voor Democracy (bijvoorbeeld hier en hier) kwam ik ook weer bij Broadcast Machine uit. Daar had ik afgelopen juni al een keer mee gespeeld, maar zonder succes. Nu toch nog maar een keer geprobeerd en warempel, het openzetten van wat poorten in mijn firewall thuis zorgden er voor dat ik wél een werkende serverconfiguratie weet te produceren. En daarom kan ik nu (als ik dat wil) .torrents aanbieden van bestanden zónder dat ik daarvoor thuis een client aan hoef te hebben staam die er voor zorgt dat er op zijn minst één seeder is.
Ik heb daarom een screencast gemaakt die het installeren en gebruik van Broadcast Machine stap voor stap uitlegt. Hij duurt 21 minuten en is in verschillende versies beschikbaar:
video WMV-versie 640×480 video M4V-versie video Pocket PC-versie Je kunt hem ook online (Flash-formaat) bekijken.

Het resultaat van de installatie kun je hier vinden en als je alleen een (legale) torrent wilt kunnen uitproberen, dan kun je deze directe link gebruiken.