dec 142006
 

Ik ben er nog steeds niet uit of dit een voorbeeld is van heel creatief of gewoon een beetje ziek. Het filmpje duurt 2 minuten en laat zien hoe je Rollercoaster Tycoon ook kunt gebruiken.
Van de ene kant heb ik namelijk zoiets van “Goh, dat je het verzint” en er zijn ergere experimenten te verzinnen, maar toch….

Deel dit bericht:

  3 reacties aan “Destructief met Rollercoaster Tycoon Video”

Reacties (3)
  1. Het deed me denken aan de keer dat onze oudste het zo leuk vond om hete olie op zijn Stronghold-dorpelingen te gieten omdat ze zo grappig schreeuwden. We hebben afgesproken dat hij het spel alleen mag lenen als hij z’n dorpelingen goed verzorgt. Misschien truttig, maar het is toch een soort hamster, zo’n dorpeling. Al zegt dat misschien meer over mij…

  2. Ik vind het zeker niet truttig want ik zou nog niet weten hoe ik daar op zou reageren.

  3. @Pierre,

    Bij mij heeft menig pop het niet overleefd…. Wel iets, vind ik, om het samen over te hebben, maar ik denk dat dit een digitale variant is op gedrag dat al heel lang bestaat.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.