Werking van Skype toegelicht

 Gepubliceerd door om 06:46  Internet
nov 292006
 

Ik vind “Lab Rats” nog geen show waar ik denk vaak naar te gaan kijken, dit is me té geekie, maar de uitleg over de werking van het tot stand komen van een Skype-verbinding in aflevering 52 was interessant genoeg om hem helemaal af te kijken.
En het laat ook zien dat het wel helpt als je een beetje kunt tekenen op het moment dat je een Wacom gebruikt.

0 0 stem
Bericht waardering
4 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Bram
Bram
13 jaren geleden

Inderdaad een goede uitzending. Jammer dat ze Apple even in de z..k nemen ;-) Ben al jaren een tevreden Apple gebruiker.
Maar zoals gezegd een leuke en goede uitzending. Denk dat we dit soort dingen in de komende tijd trouwens veel meer zullen zien.

Pierre
13 jaren geleden

Oeps, zit een foutje in de verwerking van sterretjes in reacties. Je kunt het namelijk gebruiken om een woord **vet** gedrukt te laten worden, maar bij gebrek aan afsluitende sterretjes moet het natuurlijk niet zo zijn dat de rest van de pagina ook vetgedrukt wordt.

Overigens, is er een speciale reden waarom je denkt dat dit soort uitzendingen de komende tijd vaker (dan voorheen?) gaan verschijnen?

Bram
Bram
13 jaren geleden

Ik vroeg me al af hoe dit kon Pierre. Maar bedankt voor de edit.

Wat betreft het meer verschijnen van dit soort filmpjes. Het valt me zelf op dat je het steeds meer ziet maar ik vindt het ook passen in de ontwikkeling van o.a Web 2.0, snellere internetverbinding, enz.

Zoals je weet werk ik zelf in een grote GGZ instelling. Wij zijn op dit moment druk bezig om online behandelingen te ontwikkelen (voor alcohol verslaving, angst stoornisen, enz) en ook in deze behandeling zal er met grote regelmaat gebruik gemaakt worden van dit soort (instructie) filmpjes. Naast het filmpje bieden we natuurlijk ook nog een tekstuele instructie aan.

Ik denk dat door het gebruik van video de boodschap voor (sommige) mensen veel beter overkomt (zelfs voor dit soort technische dingen).

Groet,

Bram

Ps ik mis een previeuw knopje om taalfouten er wat gemakkelijker uit te werken ;-)

Pierre
13 jaren geleden

Als het goed is moet je nu een preview-knop hebben waarmee je kunt bekijken hoe je post er uit gaat zien….al vrees ik dat hij taalfouten er niet uit haalt. ;-)

(hmmm, ik zie dat hij de smilies ook nog niet doet in de preview, eens kijken of ik dat vanavond kan fixen).

4
0
Tips, opmerkingen, aanvullingen, ideeën naar aanleiding van dit bericht?x
()
x