The Break-Up

 Gepubliceerd door om 08:03  Film en Boek
nov 262006
 

Break-Up Peyton Reed Break-Up
Wat een k*t film zeg. Hij wordt “verkocht” als comedy. Maar in plaats daarvan is het een soort Beauty and the Beast, waarbij Beauty (ok Brooke, gespeeld door Jenifer Aniston) en het Beast (a.k.a. Gary, gespeeld door Vince Vaughn) elkaar zo veel mogelijk pijn doen. Maar waar War of the Roses humor was omdat het zo extreem was, was dit helemaal niet hilarisch. En de filmmakers hebben blijkbaar ook niet begrepen dat een comedy een happy ending hoort te hebben. Moeten ze toch Grease maar eens huren en kijken hoe dat daar gaat.

Deel dit bericht:

  Een reactie aan “The Break-Up”

Reacties (1)
  1. Jij hebt een hele fijne zaterdagavond gehad ^^

    Edwin

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.