Podfeed afsluiter

“Het is leuk geweest. Ruim anderhalf jaar Podfeed heeft me zo ontzettend veel plezier bezorgd, maar vergde uiteindelijk veel meer tijd en moeite dan me lief was. Daarnaast ontbreekt het mij al een jaar aan betrokkenheid en passie voor het fenomeen. Hoewel we nog geprobeerd hebben een nieuwe versie van Podfeed te maken, leidde dat echter tot zoveel nieuwe ideeen, dat ik besloten heb daar mijn aandacht op te richten”

(bron)

Nadat het er al eens eerder naar uitzag dat podfeed.nl zou stoppen afgelopen maart gaat de stekker er nu dan toch definitief uit.
Heel jammer, al was het maar omdat het een plek was waar veel mensen de wekelijkse EduKast-afleveringen wisten te vinden en waar luisteraars eenvoudig een score konden geven.
Natuurlijk is de EduKast ook op andere plekken te vinden, maar niet alleen was podfeed.nl er al vanaf aflevering 101 (de eerste aflevering) bij, wat betreft online luisteraars haalt geen van de andere sites ook maar bij benadering de aantallen van podfeed.nl voor wat betreft de EduKast.
Maar goed, het blijft natuurlijk hobby en vrijetijdsbesteding en dan kun je niet anders zeggen dan: “Bedankt Leon dat podfeed.nl er de afgelopen anderhalf jaar was!”