Podfeed afsluiter

 Gepubliceerd door om 20:47  Edupodcast
nov 262006
 
“Het is leuk geweest. Ruim anderhalf jaar Podfeed heeft me zo ontzettend veel plezier bezorgd, maar vergde uiteindelijk veel meer tijd en moeite dan me lief was. Daarnaast ontbreekt het mij al een jaar aan betrokkenheid en passie voor het fenomeen. Hoewel we nog geprobeerd hebben een nieuwe versie van Podfeed te maken, leidde dat echter tot zoveel nieuwe ideeen, dat ik besloten heb daar mijn aandacht op te richten”

(bron)

Nadat het er al eens eerder naar uitzag dat podfeed.nl zou stoppen afgelopen maart gaat de stekker er nu dan toch definitief uit.
Heel jammer, al was het maar omdat het een plek was waar veel mensen de wekelijkse EduKast-afleveringen wisten te vinden en waar luisteraars eenvoudig een score konden geven.
Natuurlijk is de EduKast ook op andere plekken te vinden, maar niet alleen was podfeed.nl er al vanaf aflevering 101 (de eerste aflevering) bij, wat betreft online luisteraars haalt geen van de andere sites ook maar bij benadering de aantallen van podfeed.nl voor wat betreft de EduKast.
Maar goed, het blijft natuurlijk hobby en vrijetijdsbesteding en dan kun je niet anders zeggen dan: “Bedankt Leon dat podfeed.nl er de afgelopen anderhalf jaar was!”

 Reacties uitgeschakeld voor Podfeed afsluiter  Tags:

The Break-Up

 Gepubliceerd door om 08:03  Film en Boek
nov 262006
 

Break-Up Peyton Reed Break-Up
Wat een k*t film zeg. Hij wordt “verkocht” als comedy. Maar in plaats daarvan is het een soort Beauty and the Beast, waarbij Beauty (ok Brooke, gespeeld door Jenifer Aniston) en het Beast (a.k.a. Gary, gespeeld door Vince Vaughn) elkaar zo veel mogelijk pijn doen. Maar waar War of the Roses humor was omdat het zo extreem was, was dit helemaal niet hilarisch. En de filmmakers hebben blijkbaar ook niet begrepen dat een comedy een happy ending hoort te hebben. Moeten ze toch Grease maar eens huren en kijken hoe dat daar gaat.