Hij is er weer

Sinterklaas in Deurne

Na gisteren Middelburg kwam hij vandaag ook in Deurne aan. Met de trein (nou ja, dat was de bedoeling, maar hij kwam uiteindelijk toch met de kar). Wel goede timing, want het was net effe droog. Er werd de afgelopen paar dagen al druk geknipt en geplakt hier in huis. Nee, niet op de computer, maar letterlijk: de boekjes van de speelgoedwinkels werden aan stukken geknipt en de gewenste zaken werden met plakband vakkundig op een vel papier geplakt. En elke avond natuurlijk het Sinterklaasjournaal. De verschillende Sinterklaas-pagina’s (zoals deze en deze) hebben ze gelukkig nog niet ontdekt, maar dat zal volgend jaar wel anders zijn. Eerst maar eens kijken hoe lang ze het volhouden éxtra zoet te zijn.

0 0 stem
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
duimdog
duimdog
14 jaren geleden

Voor wat betreft die laatste opmerking: zie
zusje in het AD

Pierre
14 jaren geleden

:-)