EduKast aflevering 207

Enig idee op hoeveel verschillende blogs je minimaal één bericht kon vinden over de SURF Onderwijsdagen 2006 van afgelopen week? Waarschijnlijk meer dan je dacht. Zelfs meer dan ik dacht, want na het opnemen van aflevering 207 van de EduKast kwam ik er nóg eentje tegen die ik ook meteen maar in de shownotes heb opgenomen. Voor het overige heb ik het in deze aflevering over de vraag of je het erg moet vinden dat studenten laptops gebruiken tijdens de les en kijk ik kort terug op het lunchcollege van afgelopen donderdag.

0 0 stem
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
duimdog
duimdog
14 jaren geleden

Heb ik het nou mis of was er vorig jaar met het edublogskanaal een veel beter overzicht van wat er aan berichten verschenen is over de OWD? Bij Gerard Dummer stonden wel links naar andere weblogs, maar wat er daar aan berichten te vinden is is niet direct duidelijk.