UPC Digital of toch maar niet! #2

OK, complimenten voor UPC. Ze hebben blijkbaar toch al bijgeleerd. Een paar dagen geleden schreef ik dat ik een informatiepakket van UPC Digital binnen gekregen had en me aan het afvragen was of ik het apparaat dat me toegestuurd zou worden wel moest aannemen. Ik ging er vanuit, zeker gezien de berichten over de UPC-strategie wat dit betreft, dat ik gewoon op een gegeven moment een persoon met een doos voor de deur zou hebben staan.
Maar vanavond ging de telefoon. Een vriendelijke meneer van UPC die me wilde vertellen dat UPC nu een schitterend aanbod had voor mij als abonnee, want ik zou zomaar 6 maanden gratis gebruik mogen maken van UPC Digital.
Toen ik hem uitlegde dat het goed was dat hij belde voordat ze het apparaat opstuurden omdat ik voornemens was het niet aan te nemen, hem uitlegde dat ik de folder gelezen had, de DVD bekeken had en onvoldoende voordelen zag om er nu al gebruik van te maken, dat de 6 x 2,16 euro die ik nu dan gratis kreeg niet echt doorslaggevend was, en dat ik eigenlijk pas interesse zou hebben in hun aanbod als de DVR (Digitale Videorecorder) die er voor 9,99 euro per maand aan zit te komen beschikbaar is, bleef hij vriendelijk en drong verder niet aan. Resultaat: geen gedoe aan de deur, verzendkosten bespaard, en een klant waarvan je weet dat je hem weer kunt benaderen als de DVR er wél is.
Ik snap alleen nog niet van mezelf dat ik een nieuw speeltje, dat ik 6 maanden gratis zou kunnen testen, op rationele gronden heb afgewezen….zou ik nou toch oud aan het worden zijn?

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
duimdog
duimdog
14 jaren geleden

Maar belde die meneer nou om te horen of jij dat apparaat zou gaan aannemen of niet? Ik betwijfel het.
Net zo goed als dat ik het betwijfel of jouw uitleg ervoor heeft gezorgd dat ze het apparaat nu niet meer proberen af te leveren. Het zou mij niets verbazen als ze dat toch gewoon komen doen…:(

Pierre
14 jaren geleden

Ik neem aan dat die meneer er vanuit ging dat ik de documentatie nog niet gelezen had en/of de DVD nog niet bekeken had. Maar voorheen stuurde UPC ze ongevraagd toe, nu heb ik in ieder geval de indruk dat je de mogelijkheid gehad hebt vooraf een redelijk afgewogen beslissing te nemen nog voordat je het ding in huis hebt.
Als ze nu tóch nog een decoder komen afleveren zou me dat tegenvallen (en dan hoor je dat zeker hier), maar er zal niemand zijn die op dit moment tekent voor ontvangst.