Webstroom bijeenkomst

Webstroom bijeenkomst Webstroom bijeenkomst

Ik ben in Utrecht bij de Webstroom-bijeenkomst. Paul Dirckx is op het moment via Breeze een presentatie aan het geven over de verschillende projecten waar Fontys bij betrokken is op het gebied van mobile learning. Roel Martens, collega van Paul bij de PTH, was in Utrecht (aan de overkant in het jaarbeursgebouw) en regelde aan deze kant de setup (speakers en zo) en de verbinding. Helaas is het (in de jaarbeurs) regelen van videoverbindingen via bijvoorbeeld Polycom of Lifesize op het moment zo duur dat dat niet haalbaar is voor een bijeenkomst. De vaste netwerkverbinding is gelukkig wel snel genoeg om ook deze werkwijze goed volgbaar te maken. Ik ben in beeld! ;-)

Bij dit soort uitvoeringen zul je overigens altijd een moderator op lokatie moeten hebben. Zeker bij het herhalen van de vragen die vanuit de zaal gesteld worden is dat wel handig.