Breeze-sessie met webstroom

“De Webstroomredactie organiseert volgende week donderdag, 13 juli, een BREEZE sessie over het gebruik van deze twee tools: SURFgroepen en BREEZE. Expert Andres Steijaert, zal gedurende de BREEZE sessie vragen beantwoorden over het gebruik van SURFgroepen en BREEZE en dieper ingaan op de mogelijkheden van deze tools.”

(bron)

Het is duidelijk dat Michel Jansen van de Webstroomredactie nog even niet met vakantie gaat, want na het bezoek aan Diverse deze week organiseren ze volgende week een Breeze-sessie. Aanmelden moet via een mail naar Michel. Ik ben dan al lang weg/offline, maar ik zal Michel een mail sturen met twee vragen:
#1 Kan Andres demonstreren en toelichten hoe je het beste video kunt gebruiken tijdens een Breeze-sessie? Daarbij gaat het dan zowel om video die nu in de SURFnet Videotheek is opgenomen als video die je offline eerst converteert naar een voor Breeze geschikt formaat.
#2 Kunnen jullie de sessie opnemen en online beschikbaar stellen?