Amanda UnBoomed !?

 Gepubliceerd door om 18:55  Algemeen
jul 052006
 

Jemig, dit kan toch geen grapje zijn? Op haar eigen weblog, verteld Amanda Congdon dat er heibel in de Rocketboom-tent is. En omdat zij voor 49% eigenaar van Rocketboom is en Andrew Baron voor de andere 51% zou dat betekenen dat zij zou moeten wijken.
Ik wil niet dramatisch doen, maar dat zou het einde van Rocketboom betekenen. Daar kun je je toch geen ander gezicht als “ankerwoman” bij voorstellen? Dat is voor Andrew niet het einde van de wereld (het zal het financieel inmiddels wellicht wat pijn doen) want hij was sowieso voornamelijk achter de camera bezig. Ik neem aan dat we Amanda ook wel weer ergens terug zien, maar jammer is het wel (zou het wel zijn) als het écht waar blijkt te zijn. Moet ik nog de symbolische vergelijking maken van de raket die aarzelend van de grond kwam, toen snel naar grote hoogte steeg en toen ontplofte? Neh, zou flauw zijn.

Deel dit bericht:

Breeze-sessie met webstroom

 Gepubliceerd door om 08:01  Onderwijs
jul 052006
 
“De Webstroomredactie organiseert volgende week donderdag, 13 juli, een BREEZE sessie over het gebruik van deze twee tools: SURFgroepen en BREEZE. Expert Andres Steijaert, zal gedurende de BREEZE sessie vragen beantwoorden over het gebruik van SURFgroepen en BREEZE en dieper ingaan op de mogelijkheden van deze tools.”

(bron)

Het is duidelijk dat Michel Jansen van de Webstroomredactie nog even niet met vakantie gaat, want na het bezoek aan Diverse deze week organiseren ze volgende week een Breeze-sessie. Aanmelden moet via een mail naar Michel. Ik ben dan al lang weg/offline, maar ik zal Michel een mail sturen met twee vragen:
#1 Kan Andres demonstreren en toelichten hoe je het beste video kunt gebruiken tijdens een Breeze-sessie? Daarbij gaat het dan zowel om video die nu in de SURFnet Videotheek is opgenomen als video die je offline eerst converteert naar een voor Breeze geschikt formaat.
#2 Kunnen jullie de sessie opnemen en online beschikbaar stellen?

Deel dit bericht:
 Reacties uitgeschakeld voor Breeze-sessie met webstroom  Tags: