Amanda UnBoomed !?

Jemig, dit kan toch geen grapje zijn? Op haar eigen weblog, verteld Amanda Congdon dat er heibel in de Rocketboom-tent is. En omdat zij voor 49% eigenaar van Rocketboom is en Andrew Baron voor de andere 51% zou dat betekenen dat zij zou moeten wijken.
Ik wil niet dramatisch doen, maar dat zou het einde van Rocketboom betekenen. Daar kun je je toch geen ander gezicht als “ankerwoman” bij voorstellen? Dat is voor Andrew niet het einde van de wereld (het zal het financieel inmiddels wellicht wat pijn doen) want hij was sowieso voornamelijk achter de camera bezig. Ik neem aan dat we Amanda ook wel weer ergens terug zien, maar jammer is het wel (zou het wel zijn) als het écht waar blijkt te zijn. Moet ik nog de symbolische vergelijking maken van de raket die aarzelend van de grond kwam, toen snel naar grote hoogte steeg en toen ontplofte? Neh, zou flauw zijn.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Paul
16 jaren geleden

Ongelooflijk. Amanda Congdon ís Rocketboom toch?

Pierre
16 jaren geleden

Geen grapje dus. Zie ook dit bericht