Camphone mee? Simkaart thuis laten!

“In het zuiden van Nederland zijn de vakanties al weer begonnen en dus vertrekken honderd duizenden landgenoten naar zon, zee en strand.”

(bron)

Op Mobilecowboys.nl wordt gewezen op het feit dat veel telefoons tegenwoordig al heel goede foto’s kunnen maken en als je op vakantie gaat, kun je natuurlijk ook gewoon foto’s maken met je telefoon in plaats van nog een afzonderlijk toestel mee te zeulen.
De site van Peter de Ruiter waar naar verwezen wordt laat inderdaad zien dat er hele goede resultaten te behalen zijn. Één tip die je van mij dan nog krijgt: Doe het niet! of haal de Simkaart uit je toestel. Want veel van die toestellen kunnen ook internetten, mail checken etc.
En dat wil je toch niet tijdens je vakantie? (ik niet in ieder geval)

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Fred Zelders
14 jaren geleden

KIJK! Hier toont iemand Wilskracht!
Goed zo Pierre! Jij bent mijn kampioen :-)

Vakantie zonder bereikbaar te zijn en zonder internet is pas ECHT VAKANTIE.