Vind Google vuurvliegjes riskant?

Zoals ik in de Edukast aflevering van afgelopen zondag aankondigde heb ik, behalve de filmpjes van de workshop van 22 juni, ook een tweetal meer off-topic filmpjes gemaakt. Eentje over de regenbui terwijl ik in de taxi van het hotel naar het vliegveld zat, en eentje van een veldje met vuurvliegjes.
Het rare echter is dat Google video, het filmpje over de regen meteen na uploaden beschikbaar stelt, terwijl het het filmpje over de vuurvliegjes in een status zet waarbij aangegeven wordt “Submission complete; your video is currently being verified”. Dat gebeurde ook de tweede keer, toen ik het filmpje verwijderd had en daarna opnieuw toevoegde.
Iets moet er dus voor zorgen dat Google een keuze maakt tussen meteen beschikbaar stellen en eerst in de wachtrij plaatsen. Het filmpjes over het WK in ASCII Art dat ik vorige week plaatste is een ander voorbeeld. Dat filmpje was eerst meteen beschikbaar, toen een dag niet, en daarna weer wel. Wie weet op basis waarvan Google Video vaststeld of iets tijdelijk niet toegankelijk gemaakt moet worden?
(oeps typo in titel)

0 0 stem
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Pierre
14 jaren geleden

De vuurvliegjes zijn er overigens inmiddels. Geen idee wat de redenatie is, maar goed ze staan er.