alt-i-lab 2006 – Presentaties beschikbaar

“If you’re an elearning standards geek then there’s lots to sift through in this collection of presentations from the recent Alt-i-lab 2006 sessions in Indiana. And if you’re not, then be warned that forcing yourself to go through these is likely to aggrevate any masochistic tendencies you may already harbour.”

(bron)

Het is niet de officiĆ«le aankondiging van het beschikbaar komen van de presentatiebestanden (en video’s) van alt-i-lab 2006, maar het was er eentje die de spijker waarschijnlijk wel vreselijk op de spreekwoordelijke kop slaat.
Hoe dan ook, de presentatiebestanden, een paar aanvullende foto’s van dichterbij in de zaal, en de door mij gemaakte filmpjes van de presentaties tijdens de workshop op donderdag staan nu online.

0 0 stem
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Wytze Koopal
14 jaren geleden

Dank Pierre!