Manchester

 Gepubliceerd door om 06:43  SURF
jun 272006
 

Verloopstekkers omwisselen, dollars vervangen door ponden, wat is standaardisatie toch fijn. Na een tweetal vergaderingen in Eindhoven vanochtend reis ik door naar Schiphol en Manchester voor een eAssessment/eFramework meeting morgen. Samen met een vertegenwoordiging van o.a. CETIS, JISC, Questionmark, Assessment Europe, JORUM, SURF en een aantal Britse universiteiten en bedrijven ga ik het dan hebben over de verschillende assessmentmodellen die zij onderscheiden en bijbehorende tooling.
Morgenavond laat ben ik weer terug. Het hotel/conferentiecenter heeft voor zover ik weet geen internettoegang op de kamers, maar dat wordt gecompenseerd door de aanwezigheid van een aantal uitstekende Indische restaurants in de buurt. ;-)

Deel dit bericht:

  3 reacties aan “Manchester”

Reacties (3)
  1. Er is hier de afgelopen drie jaar het nodige gewijzigd. Er is draadloos internet voor 6 GBP per 24 uur, dus daar hoefde ik niet lang over na te denken.

  2. dus vanavond fish and chips begrijp ik? ;)

  3. LOL, nou we zijn inderdaad dus toch niet naar buiten geweest maar hebben in de hotelbar gegeten, fish and chips stonden op de kaart, maar ik heb het maar gewoon bij een cajun chicken burger (met veel sla) gehouden.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.