Manchester

Verloopstekkers omwisselen, dollars vervangen door ponden, wat is standaardisatie toch fijn. Na een tweetal vergaderingen in Eindhoven vanochtend reis ik door naar Schiphol en Manchester voor een eAssessment/eFramework meeting morgen. Samen met een vertegenwoordiging van o.a. CETIS, JISC, Questionmark, Assessment Europe, JORUM, SURF en een aantal Britse universiteiten en bedrijven ga ik het dan hebben over de verschillende assessmentmodellen die zij onderscheiden en bijbehorende tooling.
Morgenavond laat ben ik weer terug. Het hotel/conferentiecenter heeft voor zover ik weet geen internettoegang op de kamers, maar dat wordt gecompenseerd door de aanwezigheid van een aantal uitstekende Indische restaurants in de buurt. ;-)

0 0 stem
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Pierre
14 jaren geleden

Er is hier de afgelopen drie jaar het nodige gewijzigd. Er is draadloos internet voor 6 GBP per 24 uur, dus daar hoefde ik niet lang over na te denken.

duimdog
14 jaren geleden

dus vanavond fish and chips begrijp ik? ;)

Pierre
14 jaren geleden

LOL, nou we zijn inderdaad dus toch niet naar buiten geweest maar hebben in de hotelbar gegeten, fish and chips stonden op de kaart, maar ik heb het maar gewoon bij een cajun chicken burger (met veel sla) gehouden.