GRATIS – bij inlevering van één docent

Het leek een doodnormaal bericht bij Wilfred Rubens. Hij kondigt het “Haal meer uit de DU“-congres aan en verteld dat hij gevraagd is daarover te schrijven op zijn weblog. Maar op het einde schrijft hij:

“Het lijkt mij trouwens wel een uitdaging om die brede doelgroep (zeg maar het hele onderwijs) te bereiken. Misschien moeten ze elke projectleider, onderwijskundige en ICTO-adviseur pas toegang geven als deze ook een docent meeneemt?”

(bron)

en toen zag ik het meteen helemaal voor me (sorry ik kan niet tekenen, dus ik moet het in woorden beschrijven): een groot spandoek bij de ingang met de tekst “NU GRATIS TOEGANG – bij inlevering van 1 docent bij de balie”. :-)
Maar zonder flauwekul, het lijkt me een heel goed idee. Zou ook een eis voor ICTO-medewerkers/consultants bij hogescholen/universiteiten mogen worden: je mag naar congres/evenement/cursus XYZ mits je één docent kunt vinden die mee wil gaan (toegang/reiskosten wordt dan uiteraard voor die docent vergoed, tijd moet de docent zelf investeren). Ik zou ongetwijfeld minder buiten de deur komen dan nu, maar het zou me een schitterend criterium lijken.

0 0 stem
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Wijnhold Bolt
Wijnhold Bolt
14 jaren geleden

Ik ga zo met je mee