Screencasting en podcasting

 Gepubliceerd door om 06:46  Internet
jun 132006
 
“Screencasting is lang niet zo populair als podcasting. Als communicatievorm heeft een screencast echter veel meer potentie. In het dagelijkse leven, waarin beeldschermen steeds belangrijker worden, biedt screencasting ongekende mogelijkheden.”

(bron)

Op Webwereld staat een artikel van Laurens Lammers over screencasting. Aan het woord komen Hans Mestrum, Jaap Stronks en ik zelf. Het ‘interview’ ging in de vorm van een paar vragen via de mail, waarbij ik gevraagd werd naar de gebruiksmogelijkheden van Wink.
Wat eigenlijk jammer is dat ik daardoor de context van de rest van het artikel niet kende en daarom Laurens ook niet heb kunnen wijzen op het verschijnsel van de “enhanced podcast“. Gezien de link die hij zelf aan het begin van het verhaal legt tussen podcasting en screencasting had de combinatie van die twee er natuurlijk niet in misstaan.

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.