jun 082006
 
Steaming Video Workshop

Tijd voor een korte samenvatting en conclusie van de workshop van vandaag. Beginnen met het antwoord op de vraag of het de moeite waard was: ja. Heb ik dingen geleerd die ik nog niet wist: ja
Was alles nieuw: nee, natuurlijk niet, maar dat was ook niet mijn doel/verwachting. Maar het tempo lag lekker hoog, we hebben voldoende zelf kunnen doen en omdat ik luisteren en aantekeningen/links etc. hier bijhouden probleemloos kon combineren (ik zat achterin) heb ik het gevoel gehad dat ik lekker actief bezig ben geweest vandaag.
Het mag dus een ‘advanced’ streaming workshop heten, want als je niet al de nodige voorkennis had, zul je het vandaag zwaar gehad hebben. En dat hoort zo. Lees verder….

SURFnet advanced streaming workshop

 Gepubliceerd door om 10:41  Internet
jun 082006
 
SURFnet advanced streaming workshop

Ik ben vandaag in Utrecht bij de Advanced Streaming Video Workshop. Niet achter mijn eigen laptop, dus even een capture met de webcam van achter uit de zaal. Ik geloof dat we vandaag nog live gaan streamen, als dat zo is laat ik dat uiteraard nog even weten.
Ik misbruik dit bericht even om wat info die ik vandaag tijdens de workshop tegen kom te verzamelen, dan wordt het niet zo’n hele lijst korte posts…
Gabbly: Ik heb ook even een Gabbly-chatvenster aangemaakt voor dit bericht. Je moet op deze link klikken. (in de pagina opnemen werd een beetje onrustig omdat ik zo vaak refresh) Lees verder….