Toepassingen streaming media

“In de Emerce Update ‘Monetizing Streaming Media’ komt aan de orde welke advertentiemodellen er bestaan rondom streaming media en hoe er gemeten en afgerekend wordt. En hoe publishers kunnen verdienen aan de syndication van streaming content. Plus: wat zijn de laatste trends in pod- en vodcasting? Tenslotte zal er in een aantal cases ook aandacht besteed worden aan de praktijk: hoe houdt u de kosten in de hand, bij welke dienstverleners moet u zijn en welke fouten moet u zeker vermijden?”

(bron)

Via deze oproep voor bedrijven die een nieuw en/of innovatief product op het gebied van streaming media willen laten zien, en zo kans maken op een gratis plek, wam ik ook bij het programma van de bijeenkomst van volgende week donderdag. Interessant en de entree voor niet-leden is heel vriendelijk geregeld. Ik kan niet, eens kijken of ik iemand kan vinden die wel kan. Het zou natuurlijk mooi zijn als zo’n evenement achteraf ook op video beschikbaar kwam, het liefst zonder reclame natuurlijk. ;-)

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Alex
Alex
16 jaren geleden

Wat bedoel je nou te zeggen, wam? Zoek je een bedrijf die daar een vodcast voor je regelt of wil je je eigen kaartje weggeven? Voor dat gratis kaartje stel ik me wel beschikbaar.

Pierre
16 jaren geleden

Nee hoor, als ik op zoek was naar een kaartje dan zei ik dat wel. Dank je voor het aanbod. Ik kan die dag niet, maar heb de aankondiging naar een paar collega’s doorgestuurd om te kijken of zij wellicht kunnen. Daarnaast vind ik het bij dit soort gelegenheden wel prettig om achteraf er iets van terug te kunnen zien. Dat is alles.