jan 272006
 

Ik reis veel met de trein, dus de PocketWijzer van 9292OV was een noodzakelijke/logische aanschaf (zeker na de recensie bij Pocketinfo waar door 9292 trots naar verwezen wordt).
Het programma werkt prima. Overigens is dat sowieso wel iets wat me bij de meeste programma’s meevalt: ze starten razendsnel op. Het is eigenlijk ook maar goed dat het programma zelf goed werkt, want de aanschaf- en installatie-procedure is nou niet echt professioneel. Lees verder….

Deel dit bericht:
 Reacties uitgeschakeld voor PocketWijzer – Reisplanner op je Pocket PC  Tags:

Het Nieuwe Uitgeven

 Gepubliceerd door om 10:29  Media
jan 272006
 
“User generated content, weblog’s, wiki’s, RSS-feeds, PODcasting, VODcasting, het zijn allemaal ontwikkelingen die een steeds grotere rol gaan spelen binnen de uitgeefbranche. Maar de belangrijke vraag die hiermee samenhangt is: hoe zal de LEZER zich in de toekomst ontwikkelen? Wat wil deze nieuwe lezer? En welke rol kan de uitgever hierin spelen? In het seminar Het nieuwe uitgeven gaan we op zoek naar de antwoorden!”

(bron)

Dat is ook wat zeg, een gratis seminar met zulke onderwerpen waarbij wordt aangegeven “Dit seminar is niet bedoeld voor (IT-) consultants”. Nou, dan niet. Maar als jij 21 februari nog geen plannen hebt en je behoort wél tot de doelgroep (Vertegenwoordigers van Universiteiten en Hogescholen staan bijvoorbeeld wel weer in dat lijstje), dan kun je je hier inschrijven.

Deel dit bericht:

GPS-verbinding

 Gepubliceerd door om 09:54  Tools
jan 272006
 

Het heeft effe tijd gekost, maar hij doet het! Ik heb eindelijk een verbinding tussen de Qtek S110 en mijn Adapt GPS ontvanger. Het grootste probleem was (achteraf gezien) het vaststellen van de juiste COM-poort die ik moest instellen in (in dit geval) GPS Tuner. Nou zit er wel een auto-setup op GPS Tuner, maar die liep elke keer vast. Voor het vinden van een eerste ‘fix’ was naar buiten lopen noodzakelijk, maar daarna hield hij die positie ook binnen vast.

GPS Tuner GPS Tuner GPS Tuner GPS Tuner

Lees verder….

Deel dit bericht: