PocketWijzer – Reisplanner op je Pocket PC

Ik reis veel met de trein, dus de PocketWijzer van 9292OV was een noodzakelijke/logische aanschaf (zeker na de recensie bij Pocketinfo waar door 9292 trots naar verwezen wordt).
Het programma werkt prima. Overigens is dat sowieso wel iets wat me bij de meeste programma’s meevalt: ze starten razendsnel op. Het is eigenlijk ook maar goed dat het programma zelf goed werkt, want de aanschaf- en installatie-procedure is nou niet echt professioneel.
Zo wordt gebruik gemaakt van een Amerikaanse winkel en dus is ook de prijs in dollars, tot het laatst overigens waar je dan toch wel weer de BTW betaald.

En de installatieprocedure is ook maf. Het scherm met de opmerking dat een illegale kopie onjuiste info zou kunnen bevatten is natuurlijk net zo overbodig als diezelfde melding die je ook bij DVD’s en video’s ziet:

Pocket Wijzer

Maar het scherm daar na:

Pocket Wijzer

Zegt “ik neem mezelf als leverancier niet serieus”.

Maar goed. Het werkt. Nou alleen nog iemand die dit programma aanpast zodat ik tijdens het reizen via de GPS-info kan zien waar ik op dat moment met de trein ben en wat de daadwerkelijke geplande aankomsttijd is (dus zoals bij een routeplanner). ;-)