Onderweg

 Gepubliceerd door om 17:48  Persoonlijk
nov 092005
 

Ik ga zo weer offline. Dan komt de bus me ophalen naar het vliegveld en heb ik waarschijnlijk tot morgenavond geen internetverbinding. Jammer dat KLM (blijkbaar) nog geen internet heeft op haar vluchten.

 Reacties uitgeschakeld voor Onderweg  Tags:
nov 092005
 
“Actiegroep GroenFront! heeft een ‘grens overschreden’ door minister Dekker (VROM) woensdagochtend om 05.00 uur met vliegtuiglawaai uit bed te halen. Een Tweede Kamermeerderheid laakt deze manier van actievoeren en wil graag op enige manier paal en perk stellen.”

(bron)

Raar, in een tijd van terroristen, bommen en moorden zou je dit toch juist als een ludieke actie moeten kunnen waarderen?

 Reacties uitgeschakeld voor Kamer: ‘grens overschreden’ met lawaaiactie  Tags:

Zijn Amerikanen niet gek?

 Gepubliceerd door om 17:17  Film en Boek
nov 092005
 

Amerikanen zijn niet gek Charles Groenhuijsen Amerikanen zijn niet gek
Een van de boeken die ik meegenomen had om in het vliegtuig te lezen was “Amerikanen zijn niet gek” van Charles Groenhuijsen. De recenties op Bol.com zijn niet allemaal positief, maar ik vond het een interessant boek om te lezen. Het geeft een heel genuanceerd beeld van de VS en legt ook vaak heel helder uit waarom wij de Amerikanen soms maar gek vinden en waarom de Amerikanen vaak niets van ons gek landje begrijpen. Genoeg voor één vlucht tussen Schiphol en New York.

nov 092005
 

Zojuist via de mail antwoord gekregen op mijn vraag naar aanleiding van het bericht dat er tijdens de SURF Onderwijsdagen 2005 voor gratis toegang tot het wireless internet in het jaarbeursgebouw gezorgd zou worden:

“Door interne miscommunicatie [is] de schrapkaart niet meer aan de SURF balie (gratis) te verkrijgen. Het was inderdaad de bedoeling dit wel te doen dit jaar. Inmiddels is in onze communicatie uitingen het gratis gebruik geschrapt. Dat gaan we nu niet meer veranderen. Maar… er is wireless en de kaartjes zijn bij de jaarbeursbalie te krijgen.”

Ik zal me maar even van verder commentaar onthouden. Reacties kunnen naar [email protected]