sep 092005
 
“Het kabinet gaat de provincies dwingen bepaalde informatie van het internet te halen waar terroristen misbruik van zouden kunnen maken. Het gaat om de zogeheten effectafstanden op provinciale risicokaarten, waarop mensen informatie krijgen over gevaarlijke objecten in hun woonomgeving.”

(bron)

Ze snappen het echt niet daar in Den Haag.

“[H]et kabinet [is] ook voorstander van zoveel mogelijk openheid, maar niet via internet.”

(bron)

Zucht. Nou dan zal het nog wel effe duren voordat we betere Google-kaarten van Nederland krijgen. Want hier wil niemand zich nu aan branden. Mocht er zo’n zot toeslaan en hij heeft een print-out van een pagina op jouw site aan de muur hangen, dan hang je lekker.

Vervolg pilot SURFgroepen

 Gepubliceerd door om 13:18  Onderwijs
sep 092005
 

SURFnet heeft een mail uitgestuurd over de manier waarop ze een vervolg vaan geven aan de SURFgroepen samenwerkingsomgeving. Je hebt hier kunnen lezen dat ze daar afgelopen jaar een pilot mee uitgevoerd hebben waarbij ik ook de mogelijkheid had met de tools te spelen. Via diverse workshops, bijeenkomsten en een online enquête hebben ze de ervaringen verzameld. De uitkomst en het vervolg zou wel eens net zo veel invloed op het gebruik van dit soort faciliteiten in het Hoger Onderwijs kunnen hebben als dat het beschikbaar komen van de videoportal had/heeft. Lees verder….

Mijn Linkdump

 Gepubliceerd door om 08:01  Algemeen
sep 092005
 

Het is duidelijk dat de stille periode van de zomer weer voorbij is. Het aantal interessante berichten in SharpReader neemt flinke vormen aan.
Gelukkig kan ik ze redelijk eenvoudig op FURL kwijt. Al begint die constructie met categorieën ook te knellen, maar daar een andere keer meer over.
Ik heb in ieder geval gemerkt dat het niet meer logisch is om voor elke interessante pagina die ik tegen kom ook een bericht te maken. Lees verder….