sep 092005
 
“Het kabinet gaat de provincies dwingen bepaalde informatie van het internet te halen waar terroristen misbruik van zouden kunnen maken. Het gaat om de zogeheten effectafstanden op provinciale risicokaarten, waarop mensen informatie krijgen over gevaarlijke objecten in hun woonomgeving.”

(bron)

Ze snappen het echt niet daar in Den Haag.

“[H]et kabinet [is] ook voorstander van zoveel mogelijk openheid, maar niet via internet.”

(bron)

Zucht. Nou dan zal het nog wel effe duren voordat we betere Google-kaarten van Nederland krijgen. Want hier wil niemand zich nu aan branden. Mocht er zo’n zot toeslaan en hij heeft een print-out van een pagina op jouw site aan de muur hangen, dan hang je lekker.

Deel dit bericht:

  Een reactie aan “Horen, Zien en nog steeds niet begrijpen.”

Reacties (1)
  1. Moet ik m’n post dan maar weghalen? Met wat inzoomen heb je drie risico-objecten op een rijtje: de Brienenoordbrug, de Marinierskazerne en het drinkwaterbedrijf…;-)

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.