Edutrip 2005

 Gepubliceerd door om 11:35  Onderwijs
aug 252005
 

In oktober reist er weer een delegatie Nederlanders af naar de Educause-conferentie, dit keer in Orlando, Florida.
Net als vorig jaar ga ik niet mee, maar wil ik toch gemakkelijk op de hoogte blijven van de berichten op de Edutrip 2005-website. Daarom maak ik ook nu weer een RSS-feed die (voorlopig één keer per dag) bijgewerkt wordt met de nieuwe berichten die er verschijnen. Tot 16 oktober zullen er waarschijnlijk niet zo veel berichten verschijnen, daarna komen er (al tijdens de conferentie) ook de verslagen, redationele bijdragen etc. van de deelnemers en redactie.
De feed:
Ik maak dit jaar gebruik van feedburner zodat ik tenminste ook eenvoudig kan zien of er wel mensen zijn die hier (behalve ikzelf) gebruik van maken.

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Edutrip 2005”

Reacties (2)
  1. Goed initiatief!
    En ja, als jij dit bericht hier plaatst, dan denk ik toch wel dat er enkele mensen die feed zullen gaan volgen. Ik zet in op minimaal 10 personen.

  2. We zullen zien. :-)
    Ik heb de SURF’ers een mailtje gestuurd om ze op de feed te wijzen zodat ze een link op de site kunnen opnemen als ze dat willen.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.