Handige dozen

“Vanaf vandaag biedt TPG Post alle gebruikers van eBay.nl en Marktplaats.nl de mogelijkheid om PrePaid verzenddozen aan te schaffen via beide sites. Op deze manier wordt het veel eenvoudiger om pakketten te versturen binnen Nederland. De PrePaid verzenddozen zijn voorgefrankeerd en verkrijgbaar in drie verschillende formaten. TPG Post levert de dozen gratis bij de gebruikers thuis of op kantoor af. Deze kunnen de dozen vervolgens afgeven bij het Postkantoor of een TPG Post Servicepunt.”

(bron)

Handig en slim. Want het aanbieden van spullen via ebay is moeilijk als je niet precies weet wat het verzenden gaat kosten. En als je daar nog geen ervaring mee hebt, dan begin je er vaak niet aan. Nu kun je een redelijk bedrag (< 7 euro voor pakjes tot 5 kilo) in rekening brengen zonder écht grote verkoper te zijn (al moet je er natuurlijk wel 10 tegelijkertijd aanschaffen).
Dat het goedkoper kan blijkt wel uit bijvoorbeeld de prijzen die deze online winkel (waar ik zelf goede ervaringen mee heb) in rekening brengt.