SURF Onderwijsdagen 2005 – inschrijvingen open

Het duurt nog even voordat het zover is (15 en 16 november 2005), maar je kunt je vanaf vandaag aanmelden voor de SURF Onderwijsdagen 2005. Vooraf wat betreft preconferenties heb je natuurlijk nu nog ruime keuze.
Ik zou natuurlijk reclame kunnen maken voor preconferentie P1, maar als je vaste lezer van dit weblog bent, dan hoor je waarschijnlijk niet bij de doelgroep voor de workshop. Maar, mocht je nou een aantal collega’s hebben die nog helemaal niets van weblogs weten en nog geen idee hebben wat ze er mee zouden moeten, dan is nu je kans om hen op die workshop te wijzen! ;-)
Update: Zie ook de trackback van Wilfred Rubens!

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Sybilla
16 jaren geleden

De eerste 2 deelnemers aan P1 zijn binnen…

Pierre
16 jaren geleden

Hebben we nog plaats voor 28 ;-)
(volgens het inschrijfformulier)